The life of Gurbas

The life of Gurbas

Til en god venn

Tanker og dePosted by Eileif Henriksen Thu, February 05, 2009 13:09:41

Her er et innlegg jeg skrev i min gamle blogg før jeg flyttet domenet mitt til en ny leverandør.
Jeg måtte bare ha med dette innlegget, så her kommer det:

Til en god venn

Vi ble kjent med hverandre den 27. desember 2007. Det var den dagen jeg flyttet inn til mamma’n din og deg.
Jeg ble da fortalt at jeg ville måtte bruke mye tid på å bli kjent med deg, for det var litt vanskelig for fremmede og få din tillit. Mamma’n din tok deg med ned i stuen for at vi skulle få se hverandre og kanskje leke littegrann til og begynne med.

Til både min og din mammas store forundring, tok det ca. 15 minutter så var vi bortimot verdens beste venner.
Etter dette gikk det over all forventning. Når vi kom hjem fra jobb, var du like glad uansett hvem som kom først inn døra, selv om jeg mistenker at det var mer stas med mamma enn med meg

Jeg fikk gleden av og kjenne deg i i ni måneder, og rakk og bli utrolig glad i deg på denne tiden.
Hvem kan vel glemme turboen som kom opp i senga og vekket meg tidlig på morgenen i helgene. Eller godgutten som kom krypende opp i sofaen og skulle ha kos når jeg satt og så på TV.

Selv om du til tider var gira og skulle leke, eller bedrive favoritthobbyen din, slikking på alt som kunne minne om hud, var du veldig omtenksom når jeg var syk. Ikke noe mas da, da bare lå du stille og rolig ved siden av meg. Det var akkurat som om du skjønte at formen var dårlig og at dette ikke var tiden til lek og mas.

Den dagen du forlot oss, og dagene etter dette, var utrolig tunge dager. Hvem skulle trodd at vi skulle bli så nært knyttet til hverandre på så kort tid?
Jeg tenker på deg hver dag og håper at du har det bra der du nå er. Du er dypt savnet, men vi ses en dag på den andre siden.

Hvil i fred, Arkas. Savner deg.